• Gratis verzending boven € 50,00 - Extra goed ingepakt en snelle bezorging.

Atelier Maristo

Dikke dames schilderen

Omschrijving

De workshop Dikke dames schilderen is razend populair.
Schilder bijvoorbeeld een Dikke dame met een glas wijn of een heerlijk gebakje of verliefde Dikke dames, want Dikke dames houden van gezelligheid of iets lekkers. Dikke heren trouwens ook!

Je hoeft geen kunstenares te zijn om een eigen Dikke dames schilderij te maken. En natuurlijk zal onze enthousiaste workshop begeleider je erbij helpen. Dus dit wordt ongetwijfeld een geslaagd bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een superleuke activiteit met je vriendinnen!
Neem je Dikke dames schilderij mee naar huis en geef het een prominent plekje!
Wil je het nóg gezelliger maken? Dan kunnen we ook een hapje, drankje, een lunch of diner voor je organiseren. Laat ons weten wat je wilt. Dan maken we een mooi voorstel voor een onvergetelijke uitje!
De workshop is te boeken vanaf 6 personen, maar als er een plekje is kun je alleen ook altijd aanschuiven.


Geen beschikbare plaatsen

Duur:2,5 uur

Inbegrepen:Inclusief Materialen, koffie/thee en wat lekkers


€ 39,00 p.p.

Categorie:Workshops

Reacties van de mensen


Wij hebben er geweldig van genoten en mooie dingen gemaakt!
Gerda Verdien op 21 Januari 2020.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Workshops en cursussen