• Gratis verzending boven € 50,00 - Extra goed ingepakt en snelle bezorging.

Atelier Maristo

Schilderen

Omschrijving

Met een breed scala aan materialen en technieken wordt gewerkt aan vorm, lijn, vlak, dieptewerking, kleur, compositie, spanning etc.
De basiscursus 'tekenen en schilderen' is ontworpen voor starters en herstarters op het platte vlak. Iedereen die graag aan de slag gaat op papier is van harte welkom. Ervaring op het gebied van tekenen of tekenvaardigheid is niet nodig.

De cursussen zijn zeer gestructureerd met veel afwisseling in onderwerpen en aanpak: stillevens, modellen, interieurs, landschap; figuratief, abstract, experimenteel of exact. Je maakt kennis met verschillende tekentechnieken en materialen als houtskool, soft pastel, potloden, etc. Verder ontwikkel je schildertechnieken die passen bij inkt, aquarel-, acryl- en olieverf. Transparant of opake gebruik van verf; in lagen opgebouwd of nat in nat. Vaak aan de hand van werk van beroepskunstenaars. Bewustwording, beter kijken, meer zien. Veel leren van de docent, van elkaar en vooral ook plezier hebben.

De schilderlessen zijn iedere dinsdagmiddag van 13.00 -15.00 uur.


Geen beschikbare plaatsen

Duur:2

Inbegrepen:Inclusief Materialen, koffie/thee en wat lekkers


€ 17,00 p.p.

Categorie:Cursussen

Reacties van de mensen


Wij hebben er geweldig van genoten en mooie dingen gemaakt!
Gerda Verdien op 21 Januari 2020.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Workshops en cursussen