• Gratis verzending boven € 50,00 - Extra goed ingepakt en snelle bezorging.

banner-keramiek.jpg

Atelier Maristo

Creatieve workshops en cursussen

Creatief met elkaar bezig zijn.

Geef een zelf gemaakt creatief geschenk cadeau!

Mijn naam is Marianne Stolker en ik verzorg verschillende cursussen en workshops van werken met klei tot aan schilderen op het doek.

Werken met klei is mijn passie. Oorspronkelijk heb ik geleerd voor goud- en zilversmid, maar ik ben overgestapt op het iets grotere en grovere werk 'met klei', dit doe ik inmiddels al weer 10 jaar en ik geef een paar dagen per week cursussen en workshops. Bij de cursus vind ik het fijn als de cursisten hun eigen stijl kunnen creëren. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Atelier Maristo mooie creaties maken.

Er is geen limit voor creativiteit!

 

Neem snel een kijkje op de webiste wat er allemaal mogelijk is en boek een leuke cursus of workshop. Van een mooi servies maken met de vrijgezellen meiden tot aan een eigen pop-art schilderij maken tijdens een leuke teambuildingsdag. Er zijn vele mogelijkheden.

 

Voor unieke urnen bent u op het juiste adres bij Atelier Maristo. In opdracht maak ik geheel naar wens de urn die u wilt. 

Het is ook mogelijk om een klein urntje voor u geliefde huisdier te laten maken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Iedere wens kunnen wij vervullen.

marian-maristo.jpg

Creatieve Workshops


Inspirerende Cursussen


Pottenbakken

25,00

Geen plaatsen beschikbaar

Unieke geschenk producten


Kan met 6 kommen

1 beschikbaar

Vaas Oreon

1 beschikbaar

Peper & Zout 02

1 beschikbaar

Creatieve nieuwsbrief

Ontvang als eerste nieuws, foto's en aanbiedingen van Atelier Maristo.

Reacties van de mensen


Wij hebben er geweldig van genoten en mooie dingen gemaakt!
Gerda Verdien op 21 Januari 2020.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.